Over ons

Een bewezen partner voor ICT in Onderwijs

Al sinds 2012 bedient PLEXSYS inmiddels meer dan 650 onderwijsinstellingen op gebied van ICT.

PLEXSYS is sinds 2012 uitgegroeid van een beginnende speler tot één van de grootste cloudgeoriënteerde dienstverleners voor het Nederlands onderwijs.

Een hoge mate van innovatie, gebruik van de nieuwste technieken en een heldere no-nonsense aanpak richting onze klanten heeft ervoor gezorgd dat we een betrouwbare partner geworden zijn voor onderwijsinstellingen en onderwijsondersteunende of verwante organisaties. Kennis en kunde van de manier van werken in het onderwijs en de behoeftes van de eindgebruiker zijn bij PLEXSYS dan ook veelvuldig aanwezig.

Door steeds nieuwe input van onze gebruikers en klanten te vragen en te gebruiken in het ontwikkel- en implementatieproces zorgen we ervoor dat we steeds beter voldoen aan de specifieke behoeftes van de doelgroep en biedt PLEXSYS oplossingen aan die echt aansluiten bij de gebruiker in kwestie.

Jan Hummelman

Technisch Directeur

Meer apparaten, mobiliteit en flexibiliteit in het bedrijfsleven en onderwijs zorgt voor een duidelijke vraag naar IT-oplossingen die plaats- en tijdonafhankelijk werken ondersteunen. Met diverse cloudplatformen als basis realiseert PLEXSYS innovatieve oplossingen voor leerkracht én leerling waarbij apparaatonafhankelijkheid, flexibiliteit en 21st century skills centraal staan.

Lees meer over onze oplossingen
Support