Werken en leren. Altijd en overal.

Al 10 jaar ondersteunen we meer dan 650 onderwijsinstellingen met onze innovatieve IT oplossingen met de cloud voorop.

plexsys_diensten_apparaatbeheer
oc-069
Young man engineer making program analyses
plexsys_diensten_microsoft365

ONZE DIENSTEN

ICT voor onderwijs van A tot Z geregeld.

Microsoft 365

Van Exchange tot SharePoint en van OneDrive tot Teams. Onze implementaties zijn maatgemaakt op jouw organisatie, flexibel en toekomstbestendig.
Meer informatie

Netwerk & Wifi

Met onze gedegen netwerkimplementaties bent u verzekerd van een veilige en razendsnelle verbinding voor apparaten en gebruikers.
Meer informatie

WE DOEN HET NIET ALLEEN

We werken samen met de beste technologieleveranciers ter wereld.

We kiezen al jaren kritisch onze eigen partners en werken met de beste technologieleveranciers ter wereld. Hierbij staat de cloud centraal en bieden we ijzersterke technische oplossingen in en om het klaslokaal.

Blijf op de hoogte

Nieuwe ontwikkelingen en nieuws

over ons

Solide techniek met een moderne aanpak

sinds

2012

Een decennium aan expertise

Opgericht in de tijd toen de cloud nog “nieuw” was is Plexsys uitgegroeid tot een volwaardige ICT dienstverlener voor het Nederlands onderwijs. Vanuit twee locaties in Nederland bedienen we klanten in bijna het hele land en maken ons dag in dag uit hard voor innovatie in en om het klaslokaal.

650

+

Tevreden klanten

Trots mogen we meer dan 650 onderwijs- instellingen onze klant noemen. We helpen hen te groeien en innoveren door ondersteuning te bieden op het gebied van software en hardware implementaties. Zo halen medewerkers én leerlingen het meeste uit de ICT-omgeving.

18

+

Partners

Onze mensen werken samen met en zijn opgeleid in technieken van de beste leveranciers ter wereld. Zo mogen we ons Microsoft Partner noemen en zijn we gecertificeerd partner van vrijwel alle door ons gebruikte systemen en technieken. Zo zijn onze klanten verzekerd van kennis van zaken.

Projecten

Bekijk onze laatste projecten

We komen graag vrijblijvend bij u langs!