Cloud Telefonie

Gewoon goede bereikbaarheid.

We bieden verschillende VoIP-oplossingen aan. Bekijk onze Microsoft Teams Telefonie oplossing of telecom mogelijkheden voor zowel vaste als mobiele telefonie. 

Telefooncentrale

Met één telefooncentrale in de cloud kan iedereen binnen uw organisatie worden voorzien van de juiste connectiviteit. Bellen via een vast toestel, DECT, computer of smartphone is allemaal mogelijk en gebruikers kunnen naar wens wel of niet extern bereikbaar zijn met een intern nummer. Ook doorschakelen, wachtrijen een antwoordapparaat en hotdesking (flexplekken) behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

VoIP en Microsoft Teams

Microsoft Teams Telefonie is een moderne VoIP-oplossing, waarmee het mogelijk wordt om te bellen via Microsoft Teams. De complete telefonie omgeving kan met Microsoft Teams Telefonie worden ondergebracht in één centrale applicatie. Dit verhoogt het gebruiksgemak voor eindgebruikers, omdat er maar één applicatie nodig is.

Altijd bereikbaar

Microsoft Teams Telefonie zorgt in combinatie met onze mobiele abonnementen voor een complete vast & mobiel integratie. Door deze integratie wordt het mogelijk om de mobiele telefonie omgeving mee te nemen, waardoor werknemers vanaf alle apparaten bereikbaar kunnen zijn. Zowel binnen, buiten als onderweg. 

Storingsdienst

Storingen op netwerkgebied zijn per definitie vaak urgent. Het overgrote deel van de problemen en incidenten kunnen op afstand worden opgelost. Er zijn scenario’s waarbij een bezoek op locatie echter noodzakelijk is in geval van defecten of andere locatie-afhankelijke oorzaken. In dat geval is onze storingsdienst in het gehele land snel ter plaatse om de connectiviteit en daarmee de primaire processen van de organisatie weer te herstellen.

Ontdek waarom meer dan 650 onderwijsinstellingen in Nederland je voorgingen.

Neem contact met ons op. Je bent welkom voor een kop koffie of we komen graag vrijblijvend bij je langs.