Wil je altijd optimaal bereikbaar zijn? Op school, maar ook onderweg of thuis? En aansluitingen flexibel kunnen aanpassen aan de behoeften van het aantal medewerkers of toestellen? Wij bieden je de oplossingen waarmee het allemaal kan. Van vaste telefonie met uitgebreide belmogelijkheden, groepsgesprekken en videovergaderen (bijv. via Microsoft Teams). Flexibel, zorgeloos en volledig door ons geregeld tegen scherpe tarieven!

Telefooncentrale in de cloud

Met onze “CloudPBX” beschikt je organisatie over een geavanceerde, virtuele telefooncentrale in de cloud. Uitstekend beveiligd, superbetrouwbaar en voorzien van uitgebreide functies waarmee je heel gemakkelijk al het in- en uitgaande telefoonverkeer optimaal regelt. Uiteraard is ook ondersteuning van Microsoft Teams een mogelijkheid.
Ongekende belmogelijkheden

Hoe, waar of met wie je ook wilt bellen. Het kan eigenlijk allemaal. Met de flexibele telefoniesoftware kan je bellen met een vast toestel, DECT-toestel, app of softphone op je pc of zelfs via je tablet. Zo kun je altijd en overal bellen en bereikbaar zijn. En ben je op élk device bereikbaar voor inkomende oproepen op je vaste of mobiele telefoonnummer. Vrijwel ieder scenario is denkbaar. Denk hierbij aan:

  • Part-time krachten met gedeelde bereikbaarheid
  • Doorschakelen en doorverbinden
  • Intern bellen (is altijd gratis)
  • Voicemail of antwoordapparaat
  • Teams bellen en vergaderen


Compleet aanbod

Als huisleverancier van Microsoft technologie mag uiteraard ook Microsoft Teams niet ontbreken als het om telefonie gaat. Met deze integratie wordt bellen en gebeld worden via de Teams app een fluitje van een cent, maar bestaat tevens de mogelijkheid om via vaste toestellen of vergaderoplossingen deel te nemen aan vergaderingen terwijl een deel van de genodigden bijvoorbeeld via hun 06-nummer inbellen in de Teams ruimte omdat zij onderweg zijn. Ook de hardware, telefoons, headsets en microfoons die we leveren zijn Teams certified en klaar voor alle uitdagingen die het werkveld op dit vlak van u vraagt.