Microsoft 365 is veel meer dan alleen een bestandsbibliotheek. Of het nu gaat om het communiceren met de organisatie, het verspreiden van nieuws naar personeelsleden of afdelingen of het organiseren van een globale agenda voor de gehele organisatie; we hebben een passende oplossing.

Documentsjablonen en huisstijl

Hoe zorg je dat de huisstijl van de organisatie consequent wordt uitgedragen in de communicatie? Met centraal georganiseerde documentsjablonen zorgen we dat alle personeelsleden dezelfde kop-en voetteksten, lettertypes en indelingen gebruiken in Word-documenten, Excel-spreadsheets en PowerPoint-presentaties, maar ook in e-mailhandtekeningen. Wijziging in de huisstijl? Dan is deze met een paar muisklikken voor iedereen beschikbaar.
Organisatiewiki

Iedere organisatie heeft allerlei documenten, informatie, regelingen, sjablonen en meer. Hoe ga je die nu overzichtelijk beschikbaar maken voor personeelsleden? Daar biedt onze ‘wiki’ of ‘kennisbank’ een passende oplossing voor. Personeelsleden worden op een visueel aantrekkelijke manier via een logisch klikpad naar informatie geleid zodat zij zichzelf kunnen helpen bij bepaalde vraagstukken. Of dit nu gaat om een “uitleg loonstrook”, fietsplan, parkeerbeleid of inspectiedocumenten. Er is overal een logische plek voor. Uiteraard is de kennisbank uiterust met:

  • Lees- en bewerkrechten
  • Versiegeschiedenis van informatiepagina’s
  • Formulieren (dataverzameling)
  • Zoekmachine en indexering


Nieuws en communicatie

Of het nu gaat om het communiceren van (e-mail)nieuwsbrieven, het bieden van een organisatiebreed discussieplatform of het voeren van een jaarplanningsagenda voor al het personeel; met de diverse onderdelen van Microsoft 365 is er altijd een passende oplossing te bedenken die barst van de mogelijkheden.