Microsoft 365

Een ijzersterke e-mailvoorziening en een maatgemaakte intranetomgeving.

Microsoft 365 maakt het voor organisaties mogelijk om vanaf elke locatie productief te werken en te leren. Met verschillende beveiligingsmethodes worden alle gegevens binnen uw organisatie optimaal beschermd. Door de kracht van de cloud wordt ervoor gezorgd dat alle werknemers en leerlingen optimaal met elkaar kunnen samenwerken.

Exchange Online

Ultieme bereikbaarheid met e-mail en agenda op ieder apparaat. Uitgebreide mogelijkheden voor samenwerken, agenda's delen en beveiliging.

SharePoint & OneDrive

Bestandsopslag, versiebeheer, samenwerken aan documenten en een intranet met nieuwsvoorziening in 1 centrale oplossing. Ook op mobiel.

Microsoft Teams

Chatten, videovergaderen, communiceren en tegelijkertijd samenwerken aan documenten en bestanden. Met Teams mis je niets meer en is alles centraal.

Onze pluspunten

Maatwerk

Een intranet is maatwerk. Voor iedere afdeling, school en groep wordt een veilige en prettige (samen)werkgroep ingericht.

Toekomstbestendig

Onze implementaties zijn flexibel waardoor veranderingen in de organisatie eenvoudig in de IT-omgeving kunnen worden gerealiseerd.

Full-stack kennis

We kennen de hele Microsoft 365 omgeving als onze broekzak. Daardoor kunnen we alle opties inzetten op zoek naar een passende oplossing.

Servicedesk

Onze support professionals worden aan een klant gekoppeld en staan ook na de eerste implementatie klaar bij klantspecifieke vragen.

Meer Microsoft 365 apps:

Stream
ToDo
Planner
Sway
Teams
PowerBI
Lists
PowerAutomate
PowerApps
Lens

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?