Nieuws

Outlook Web App in een nieuw jasje

Het uiterlijk van de webversie van Outlook is veranderd. Voor de zomervakantie heeft u al gebruik kunnen maken van de previewversie, maar nu is het nieuwe Outlook de General Release fase ingegaan. Dit houdt in dat er geen knop meer is om de previewversie uit te schakelen en gebruik te maken van het oude uiterlijk. Ook zijn de functies die misten tijdens de preview toegevoegd. Ten slotte heeft het instellingen menu ook een nieuw en overzichtelijk uiterlijk waarbij de opties beter gecategoriseerd zijn en uitgelegd worden.

Meer personalisatie

Met het nieuwe uiterlijk zijn er ook een aantal opties (beter) beschikbaar gemaakt om de indeling van uw postvak te personaliseren. Ook is het mogelijk om bureaubladmeldingen in te schakelen, zodat u geen mail meer mist wanneer het venster geminimaliseerd is.

Veelgebruikte acties aanpassen

Verzenden ongedaan maken

Ooit wel eens een mail zonder bijlage verzonden, terwijl die er wel bij moest? Met deze nieuwe instelling kunt u uzelf 10 seconden de tijd geven om de verzending ongedaan te maken!

Al met al zijn er dus best veel functies bij gekomen voor de gebruiker. Zo kan Outlook nog beter aangepast worden op de manier waarop u er het liefst werkt. Ga daarom ook met een gerust hart aan de slag met de nieuwe instellingen.