Over Plexsys

10+ jaar ervaring in het Nederlands onderwijs

Bij Plexsys helpen we onderwijsinstellingen te groeien en innoveren door ondersteuning te bieden op het gebied van software en hardware implementaties. Zo helpen wij medewerkers, leerkrachten én leerlingen het meeste uit de ICT-omgeving te halen voor werken en leren. Dat doen we al sinds 2012 waarbij we in de tussentijd meer dan 650 onderwijsinstellingen in Nederland begeleid hebben met de stap naar de cloud en daarna het werken en leren met de techniek die ter beschikking staat.

Zie ons als je all-round digitale partner die met je meedenkt op alle fronten om jouw organisatie van de beste werk- of leerplek te voorzien. Jouw partner voor niet enkel één expertise: wij helpen onderwijsorganisaties met verschillende thema’s en diensten – vaak met een op maat gemaakte oplossing.

Plexsys helpt je verder. Altijd en overal. Dit doen we met onze uitgebreide ervaring en expertise om onderwijsorganisaties te ondersteunen met groeien. Wil jij de processen binnen jouw organisatie efficiënter maken? Wij werken graag met je verder om de ideale IT-infrastructuur te creëren.

Bekijk onze projecten

Ontdek onze gerealiseerde projecten bij onze klanten en uw collega's:

Op zoek naar referenten? Neem contact met ons op! We brengen u graag in contact.

Een greep uit onze klanten​

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

We komen graag vrijblijvend bij u langs!