Ieder apparaat voorzien van de beste beveiliging en een uniforme ervaring met alle software. Dat beloven we en dat doen we op vaste werkstations, maar natuurlijk ook op tablets, laptops en smartphones. Dat is écht flexibel werken en leren.

Configuratie op maat

Iedere organisatie gebruikt andere software, heeft verschillende functies en maakt andere keuzes op gebied van beleid en informatiebeveiliging. Door een gedegen inventarisatie vertalen we de organisatie naar een technische implementatie met ruimte voor alle organisatiespecifieke zaken die daarbij horen.

Het resultaat is een maatgemaakte configuratie voor iedereen binnen de organisatie met de juiste software, beveiligingsinstellingen, energie-instellingen en lokale rechten die daarbij horen.
De hele keten beveiligd

Het apparaat van de gebruiker is de laatste schakel van de IT-keten die in de organisatie wordt gebruikt. Met apparaatbeheer van Plexsys worden organisatiegegevens tot op het apparaat beveiligd en wordt verlies of lekken van data voorkomen. Ook bij verlies of diefstal. Denk hierbij o.a. aan:

  • Dataversleuteling met bitlocker
  • Op afstand wissen van organisatiegegevens
  • Beperking gebruik USB-sticks
  • Geforceerde updates en virusscanner


Gebruiksgemak en integraties

De apparaatbeheer-implementaties van Plexsys zijn ontworpen met gebruikersgemak centraal. Waar vroeger de trend was zoveel mogelijk zaken voor eindgebruikers onbereikbaar te maken creeëren we juist ruimte voor gebruikers om een apparaat eigen te maken en de applicaties te gebruiken die men graag gebruikt. Zo blijft de beveiliging gewaarborgd én ervaart de gebruiker een prettige digitale omgeving met alle onderdelen die daarbij horen.