Cloud Printing

Altijd en overal veilig printen.

Altijd en overal printen. Je printerpark onderhouden en beheren kan soms erg tijdrovend zijn. Met het implementeren van een van onze Cloud Printing Management Systeem kun je tijd, geld en energie besparen. Op deze manier kan de focus verplaatst worden naar zaken die écht belangrijk zijn.

Automatische installatie

De toegewezen printers én stuurprogramma's worden automatisch geïnstalleerd op het apparaat van de gebruiker in kwestie.

Kostenbesparend

Met standaardinstellingen voor bijv. zwart-wit, kwaliteit en/of dubbelzijdig afdrukken worden papier en verbruiks- kosten voor inkt of toners gedrukt.

Veilig printen

Uitgesteld printen, veilig printen met een app, ID-kaart, printcode of ID is allemaal mogelijk. Zo blijven er geen documenten onbeheerd in de printer liggen.

Waarom (veilig) printen via de cloud met Printix?

Op afstand printen

Of je nu wel of niet op school bent, je kunt printopdrachten simpelweg versturen en pas vrijgeven als je weer op locatie bent. Dat kan op iedere printer binnen de organisatie.

Platformonafhankelijk

Printix is een cross-platform printoplossing voor Windows, MacOSX, Google Chrome én de mobiele platformen en werkt dus overal. Oók voor gastgebruikers.

Merkonafhankelijk

Printix is fabrikantonafhankelijk en kan worden ingezet in combinatie met alle merken. Het maakt dus niet uit wat voor printerpark je reeds in gebruikt hebt.

Servicedesk

Onze support professionals worden aan een klant gekoppeld en staan ook na de eerste implementatie klaar bij klantspecifieke vragen.

Dashboard, rapportages en meer

Afdrukken en kopiëren vormen één van de hoogste kostenposten in het onderwijs. Met de rapportages in Printix is eenvoudig te herleiden hoeveel afdrukken in kleur op welke printer en op welke locatie zijn gemaakt. Eventuele kosten kunnen zo eenvoudig worden doorbelast of gealloceerd. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?