Intranet & Communicatie

Communicatie, sjablonen en huisstijl.

Microsoft 365 is veel meer dan alleen een bestandsbibliotheek. Of het nu gaat om het communiceren met de organisatie, het verspreiden van nieuws naar personeelsleden of afdelingen of het organiseren van een globale agenda voor de gehele organisatie; we hebben een passende oplossing.

Hoe zorg je dat de huisstijl van de organisatie consequent wordt uitgedragen in de communicatie? Met centraal georganiseerde documentsjablonen zorgen we dat alle personeelsleden dezelfde kop-en voetteksten, lettertypes en indelingen gebruiken in Word-documenten, Excel-spreadsheets en PowerPoint-presentaties, maar ook in e-mailhandtekeningen. Wijziging in de huisstijl? Dan is deze met een paar muisklikken voor iedereen beschikbaar.

Nieuws

Verstuur organisatiebrede nieuwsbrieven met een paar klikken via SharePoint en leg een direct een digitaal nieuwsarchief aan.

Chat & discussie

Voer gesprekken of discussies binnen werkruimtes, 1 op 1 of met heel de organisatie.

Jaarkalender

Stel iedereen automatisch op de hoogte van de centrale jaarplanning. Via zowel mobiel, web en desktop-apps.

Organisatiewiki of kennisbank

Iedere organisatie heeft allerlei documenten, informatie, regelingen, sjablonen en meer. Hoe ga je die nu overzichtelijk beschikbaar maken voor personeelsleden? Daar biedt onze ‘wiki’ of ‘kennisbank’ een passende oplossing voor. Personeelsleden worden op een visueel aantrekkelijke manier via een logisch klikpad naar informatie geleid zodat zij zichzelf kunnen helpen bij bepaalde vraagstukken. Of dit nu gaat om een “uitleg loonstrook”, fietsplan, parkeerbeleid of inspectiedocumenten. Er is overal een logische plek voor. Uiteraard is de kennisbank uiterust met:

Universele documentopmaak

Als organisatie maak je een huisstijl niet voor niets. Het draagt de identiteit van de organisatie uit. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen de organisatie dezelfde opmaak gebruikt en hoe hou je dit up to date? Met onze oplossingen voor documentsjablonen worden alle Word-documenten, Excel-werkmappen en PowerPoint-presentaties met de huisstijl en opmaak centraal beheerd en ter beschikking gesteld aan de hele organisatie. Zo werken zij niet alleen met dezelfde sjablonen maar heeft iedereen bij wijzigingen ook direct de laatste versie ter beschikking. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?