Onze diensten

Microsoft 365 maakt het voor organisaties mogelijk om vanaf elke locatie productief te werken en te leren. Met verschillende beveiligingsmethodes worden alle gegevens binnen uw organisatie optimaal beschermd. Door de kracht van de cloud wordt ervoor gezorgd dat alle werknemers en leerlingen optimaal met elkaar kunnen samenwerken.

Hoe zit jouw schoolnetwerk eigenlijk in elkaar? Het netwerk vormt de datasnelweg van je organisatie. Alle gegevens worden hierover vervoerd en we hebben te maken met medewerkers, leerlingen en gastgebruikers, maar ook (slimme) apparaten. Hoe beveiligen we dat allemaal en blijft het op piekmomenten ook goed werken? Bij ons bent u aan het goede adres!

Ieder apparaat voorzien van de beste beveiliging en een uniforme ervaring met alle software. Dat beloven we en dat doen we op vaste werkstations, maar natuurlijk ook op tablets, laptops, smartphones én digiborden. Dat is écht flexibel werken en leren. Voor de leerkracht en leerling een vertrouwde IT omgeving en voor de school en het bestuur een veilige werkplek die aan alle eisen en richtlijnen voldoet.

Maar we doen nog veel meer....

Veilig printen via de cloud

Altijd en overal printen. Met onze printoplossing bespaar je tijd, geld en energie en kan iedere gebruiker printen waar dat nodig is toegestaan is.

Intranet & Communicatie

Of het nu gaat om het communiceren met de organisatie, het verspreiden van intern nieuws of het organiseren van een globale agenda voor de gehele organisatie.

Provisioning & SSO

Accounts wil je niet in 3 systemen apart invoeren. Met Plexlinq kunnen vrijwel alle LAS en HR-pakketten verbonden worden om deze last te automatiseren.

Digitale veiligheid

MFA, USB-stick blokkades, maar ook aanvalsdetectie en encryptie vallen onder ons uitgebreide pakket aan beveiligsmogelijkheden en maatregelen.

Cloudmigraties

Verhuizen van data, postvakken, documenten en meer van én naar Microsoft 365. We hebben voor ieder migratiescenario een passende oplossing.

Bellen via de cloud

Van vaste telefonie tot mobiele nummers, wel of niet gekoppeld met Microsoft Teams. We hebben voor ieder scenario een passende en scherpe oplossing.

Wilt u eens kennismaken?
We komen graag vrijblijvend bij u langs!