Bellen via de cloud

Optimale bereikbaarheid tegen minimale kosten.

Wil je altijd optimaal bereikbaar zijn? Op school, maar ook onderweg of thuis? En aansluitingen flexibel kunnen aanpassen aan de behoeften van het aantal medewerkers of toestellen? Wij bieden je de oplossingen waarmee het allemaal kan. Van vaste telefonie met uitgebreide belmogelijkheden, groepsgesprekken en videovergaderen (bijv. via Microsoft Teams). Flexibel, zorgeloos en volledig door ons geregeld tegen scherpe tarieven!

Telefooncentrale in de cloud

Met onze “CloudPBX” beschikt je organisatie over een geavanceerde, virtuele telefooncentrale in de cloud. Uitstekend beveiligd, superbetrouwbaar en voorzien van uitgebreide functies waarmee je heel gemakkelijk al het in- en uitgaande telefoonverkeer optimaal regelt. Uiteraard is ook ondersteuning van Microsoft Teams een mogelijkheid.

Ongekende belmogelijkheden

Hoe, waar of met wie je ook wilt bellen. Het kan eigenlijk allemaal. Met de flexibele telefoniesoftware kan je bellen met een vast toestel, DECT-toestel, app of softphone op je pc of zelfs via je tablet. Zo kun je altijd en overal bellen en bereikbaar zijn. En ben je op élk device bereikbaar voor inkomende oproepen op je vaste of mobiele telefoonnummer. Vrijwel ieder scenario is denkbaar. Denk hierbij aan:

  • Part-time krachten met gedeelde bereikbaarheid
  • Doorschakelen en doorverbinden
  • Intern bellen (is altijd gratis)
  • Voicemail of antwoordapparaat
  • Teams bellen en vergaderen

Onze pluspunten

Lage beltarieven

Door scherpe afspraken met onze leveranciers garanderen we transparante lage tarieven.

Gratis intern bellen

Alle interne gesprekken (ook tussen meerdere locaties) zijn kostenloos.

Rijke integraties

Of het nu om integraties met Microsoft 365 gaat of met een van de andere softwaresystemen die u gebruikt. Vrijwel alles is mogelijk.

Servicedesk

Onze support professionals worden aan een klant gekoppeld en staan ook na de eerste implementatie klaar bij klantspecifieke vragen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?