Altijd en overal printen. Je printerpark onderhouden en beheren kan soms erg tijdrovend zijn. Met het implementeren van een van onze Cloud Printing Management Systeem kun je tijd, geld en energie besparen. Op deze manier kan de focus verplaatst worden naar zaken die écht belangrijk zijn.

Cloud Printing = gemak

Je kent het wel: een gebruiker heeft een nieuwe computer en hierop moet eerst de printer worden geïnstalleerd. Een gastgebruiker wil graag een A4-tje afdrukken, maar zit op het gastnetwerk en kan niet printen. Of je wilt graag gebruikers veilig laten printen, maar je hebt geen zin om al die printcodes iedere keer te moeten resetten. Met Cloud Printing wordt dit allemaal geautomatiseerd en versimpeld zodat jij meer tijd overhoudt en de gebruiker meer gebruiksgemak ervaart!
Automatische installatie

In combinatie met onze apparaatbeheeroplossingen worden de toegewezen printers automatisch geïnstalleerd op het apparaat van de gebruiker in kwestie. Hierbij is te bepalen wat de voorkeursprinter is, of er zwart/wit en of dubbelzijdig geprint moet worden en of veilig printen wel of niet wordt verplicht.

  • Stuurprogramma’s
  • Zwart/wit of kleur
  • Paginalades
  • Veilig printen


Apparaatonafhankelijk

Onze printmanagementsoftware werkt met vrijwel alle fabrikanten. Zo zit je niet vast aan één leverancier of ben je niet verplicht bij het afnemen van een printer ook gelijk de software van deze fabrikant af te moeten nemen. Daarnaast biedt het flexibiliteit bij het eventueel uitbreiden van het printerpark én kunnen gebruikers nog altijd op alle printers in de organisatie printen op een universele manier.