Eerste gebruik Windows 11

Uw Windows computer is opnieuw geïnstalleerd en gekoppeld aan de beheeromgeving van de organisatie. Doordat alle Windows machines die in eigendom zijn van de organisatie centraal beheerd worden kan een veiligere, flexibelere en robuustere werkomgeving worden geboden aan alle eindgebruikers. De systemen voldoen aan alle gestelde moderne veiligheidseisen, verkleinen de kans opstoringen en bijvoorbeeld dataverlies en bieden iedereen binnen de organisatie een universele en prettige ervaring tijdens het inloggen en gebruik van de systemen.

Om je snel vertrouwd te maken met het nieuwe systeem hebben we hieronder enkele tips en tricks vermeld.

Windows 11 bevat een bedrijfsportal waar je zelf programma’s en applicaties kunt installeren. Denk aan onderwijsprogramma’s, videobewerking en meer.

Controleer bij het opstarten van Edge of je account is aangemeld. Daarmee kun je gebruik maken van gesynchroniseerde favorieten en ben je overal automatisch aangemeld.

Door je OneDrive aan te melden worden je bestanden op je hele computer automatisch gebackupped naar je OneDrive. Zo ben je nooit iets definitief kwijt als je onverhoopt iets verwijdert of je computer kapot gaat of kwijtraakt. 

Bekijk ook deze tips eens:

5 tips Microsoft Edge

Microsoft Edge is de beste browser van dit moment. Ontdek waarom met onze tips & tricks voor Edge.

Vensters organiseren

De functie Uitlijnen is een uitstekende manier om uw productiviteit te verbeteren door veel app-vensters op één scherm te delen.

Wilt u eens kennismaken?
We komen graag vrijblijvend bij u langs!