23 maart 2024

Introductie van Microsoft Designer

Vereenvoudig het creëren van afbeeldingen met behulp van AI

Microsoft Designer is een nieuwe toevoeging aan Microsoft 365, waarbij kunstmatige intelligentie een cruciale rol speelt.

Deze app, voortkomend uit een samenwerking tussen Microsoft en de makers van de AI-app Dall-E, stelt gebruikers in staat om afbeeldingen te creëren met behulp van geavanceerde AI-technologieën.

Microsoft Designer biedt een breed scala aan creatieve mogelijkheden, van het maken van stickers tot het ontwerpen van uitnodigingen en zelfs het ontwikkelen van een unieke merkidentiteit. In dit artikel lichten we uit hoe Microsoft Designer de creativiteit van gebruikers kan aanwakkeren en hoe het verschillende aspecten van visueel ontwerp vereenvoudigt.

Dall-E en Microsoft

Dall-E, bekend om zijn vermogen om nieuwe beelden te creëren op basis van tekstuele prompts, is de basis waarop Microsoft Designer is gebouwd. Door de geavanceerde AI-technologieën van Dall-E te combineren met de expertise van Microsoft AI, biedt Microsoft Designer gebruikers een intuïtief en veelzijdig platform om afbeeldingen te maken. Of het nu gaat om het ontwerpen van kunstwerken in de stijl van beroemde kunstenaars of het produceren van realistische foto’s, Microsoft Designer opent nieuwe mogelijkheden voor creativiteit. Microsoft Designer biedt de volgende functies: