25 mei 2024

Microsoft 365 CoPilot

Neem repetitieve taken weg en creëer meer tijd voor taken waar uw medewerkers écht waarde toevoegen

Neem repetitieve taken weg en creëer meer tijd voor taken waar uw medewerkers écht waarde toevoegen

Microsoft Copilot for Microsoft 365 combineert de kracht van grote taalmodellen (LLM’s) met de gegevens van je organisatie om woorden om te zetten in één van de krachtigste productiviteitstools ter wereld. Gebruik Copilot in Microsoft 365 applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams of Microsoft Copilot Chat. Microsoft 365 Copilot biedt realtime intelligente hulp, zodat medewerkers hun creativiteit, productiviteit en vaardigheden kunnen verbeteren.

Vergroot creativiteit en productiviteit in uw organisatie

Copilot for Microsoft 365 helpt medewerkers met het schrijven van teksten, het vinden van belangrijke data, het organiseren van productieve meetings en meer. Dit resulteert niet alleen in snelheid, maar ook verbeterde output met minder inspanning.

Copilot for Microsoft 365 is volledig geïntegreerd binnen de Microsoft 365-omgeving waardoor organisatie-gegevens niet in alternatieve Cloud gebaseerde AI-tools terecht komt.

Microsoft heeft een aantal zelfstudievideo’s ontwikkeld waarmee eindgebruikers zichzelf vertrouwd kunnen maken met Copilot en haar mogelijkheden. Klik op onderstaande knop om deze te bekijken:

 

De voordelen van Copilot for Microsoft 365

Copilot is uw digitale assistent die helpt resultaten te bereiken als nooit tevoren door gebruik te maken van de kracht van AI. Het helpt medewerkers met het schrijven van teksten, het vinden van belangrijke data, het organiseren van productieve meetings en meer.